Leerzaam speelgoed voor kinderen

Op de website lerendkind.nl bieden we informatie aan over educatief speelgoed voor kinderen. Deze informatie is bedoeld als algemene richtlijn en is niet bedoeld als vervanging van professioneel advies.

We doen ons best om de informatie op onze website accuraat en up-to-date te houden, maar we kunnen niet garanderen dat alle informatie op elk moment juist is. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden in de informatie op onze website.

We behouden ons het recht voor om de inhoud van onze website te wijzigen of te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op onze website.

Onze website kan links bevatten naar externe websites waarover we geen controle hebben. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud of het privacybeleid van deze websites. Het is uw verantwoordelijkheid om het privacybeleid van deze websites te raadplegen voordat u persoonlijke gegevens verstrekt.

We hopen dat u onze website nuttig en interessant vindt, maar we aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website.